Autentifică-te

Termeni si Conditii

1. Generalitati 


Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. AUTOROM S.R.L. prin intermediul magazinului virtual autoromcamioane.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Pe parcursul citirii acestui document veti intalni urmatorii termeni: 


Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda. 


Vanzator - societatea comerciala S.C. AUTOROM S.R.L. cu sediul in Adjud


Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. 


Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator. 


Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. 


Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda. 


2. Termeni Contractuali 


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: 

- Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice 

- Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) 

- Termeni si conditii 


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. 


3. Obligatii Vanzator 


Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului. 


Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. 


Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 


Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate pe autoromcamioane.ro nu sunt contrafacute. 


4. Dreptul de Proprietate Intelectuala 


Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. 


Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe siteul autoromcamioane.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.). In cazul in care dintr-o eroare sau din greseala am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa vanzari@autoromcamioane.ro. 


5. Politica de confidentialitate 


autoromcamioane.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe autoromcamioane.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. autoromcamioane.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. 


autoromcamioane.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul autoromcamioane.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul autoromcamioane.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ului autoromcamioane.ro primit prin email. În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele PlatiOnline, iar autoromcamioane.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizaţi autoromcamioane.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator. 


6. Termene si Penalitati 


In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. 


In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. 


In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. 


7. Facturare si Plati 


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 


8. Riscuri si Responsabilitati 


a. Livrare 

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. 


b. Transport - Ambalare 

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei. 


9. Aceptarea, Returnarea produselor 


Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului. 


Retunarea se face la sediul S.C. AUTOROM S.R.L. 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OUG nr 34/2014. 

După recepționarea produsului returnat de către S.C. AUTOROM S.R.L., contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 14 de zile de la data notificării în scris de returnare. 


În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului. 


Dacă plata originală se efectuează prin...

Rambursarea contravalorii produsului se face prin...

Ramburs la ridicarea coletului

Mandat poștal

Card bancar

Transfer pe card


Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport. 


10. Garantii 


Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente. 


Garanția produselor achiziționate de pe autoromcamioane.ro este asigurată de către furnizorii noștri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz. 


Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certificatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator. Trebuie să ne notificați prin email adjud@autoromcamioane.ro sau la numerele de , absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate. 


Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect în perioada garanției și aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactaţi. 


11. Transferul proprietatii 


Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. 


12. Raspundere 


Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale. 


13. Forta Majora 


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 


14. Legea aplicabila - Jurisdictia 


Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 


15. Declinarea responsabilitatii 


Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat autoromcamioane.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia autoromcamioane.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. 


autoromcamioane.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor autoromcamioane.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de autoromcamioane.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, autoromcamioane.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. 


16. Alte prevederi 


Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. 


17. Nota de informare privind protectia datelor personale conform Regulamentului UE nr. 679/2016
 S.C. AUTOROM S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP.

Conform cerintelor Regulamentului U.E. nr 679/2016 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date in sectorul comunicatiilor electronice S.C. AUTOROM S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – GDPR sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, autoromcamioane.ro prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menţionate în continuare. 

Categoriile de date cu caracter personal colectate și prelucrate:

Pentru prestarea în condiții de maximă calitate a serviciiilor și îndeplinirea cerințelor legale aferente , S.C. AUTOROM S.R.L. colecteaza și prelucreaza următoarele categorii de date cu caracter personal*:

- date de identificare (nume, prenume);

- date de contact (adresa de domiciliu, numar de telefon, adresa de e- mail);

* In cazul in care veti comanda pe site-ul nostru vom prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

- date de identificare (nume, prenume);

- date de contact ( adresa de domiciliu, numar de telefon, adresa de e- mail);

- date cu caracter special (date privind sănătatea prezentate de dumneavoastră).

Scopurile prelucrarii:
autoromcamioane.ro colectează şi prelucrează date cu caracter personal, în scop de:
- livrare comenzi primite;
- reclamă, marketing şi publicitate;
Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.
a. Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal
Notificarea: autoromcamioane.ro în calitate de operator de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Legalitatea: Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinţă, în temeiul şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, inclusiv conform prevederilor Regulamentului;
Scopul şi limitarea determinată de scop: Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite şi legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;
Confidenţialitatea: Persoanele care prelucrează, în numele autoromcamioane.ro, date cu caracter personal au prevăzut în contractul individual de muncă şi în “fişa postului” o clauză explicită de confidenţialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
Consimţământul persoanei vizate: În anumite situaţii, cu excepţia prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menţionate în Regulament, prelucrarea poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimtământul în mod expres şi neechivoc pentru acea prelucrare; în celelalte situaţii autoromcamioane.ro va efectua prelucrarea, deasemenea, în conformitate cu prevederile Regulamentului şi ale legislaţiei în vigoare;
Informarea: Persoanele vizate sunt informate în mod explicit, prin mijloace online şi offline, cu privire la faptul că li se vor prelucra date cu caracter personal în scopul realizării serviciilor autoromcamioane.ro;
Drepturile persoanelor vizate: 

În conformitate cu prevederile Regulamentului U.E. nr 679/2016, beneficiați de următoarele drepturi:

-Dreptul la informare și acces : presupune dreptul de a obține o confirmare de la operator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal precum și accesul la acestea ;

- Dreptul la rectificare: este dreptul de a obține corectarea datelor personale incomplete sau incorecte, fara intarzieri nejustificate ;

-Dreptul de opoziție: consta in dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale (cu excepțiile prevăzute de Regulament ) ;

-Dreptul la ștergerea datelor: este dreptul de a cere operatorului stergerea datelor colectate, atunci cand nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, în cazul retragerii consimtamantului - dacă nu mai există un alt temei legal, daca datele au fost prelucrate ilegal, ori daca șteregerea este impusa de o obligație legala; -Dreptul la restricționarea prelucrării: ca de exemplu în situația in care apreciați ca prelucrarea este ilegala, ori datele nu sunt exacte ;

-Dreptul la portabilitate: reprezinta dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat și de a solicita (acolo unde este posibil) transmiterea lor catre alt operator.

Totodată, persoana vizată are dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanţei de judecată pentru apărarea oricăror drepturi ocrotite de lege, care le-au fost încălcate;
Protejarea minorilor: Minorii care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu pot achizitiona în nume propriu produse sau servicii şi nu pot solicita, respectiv primi comunicări de la autoromcamioane.ro fara acordul reprezentantului legal sau conform legii. Orice prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condiţiile legii.
Transferuri de date, inclusiv către state terțe: Nu transferăm date către state terţe. Pentru cazurile punctuale, a căror rezolvare implică transferul către state terte de date cu caracter personal, implicit din categoria celor cu caracter special, vi se va solicita consimțământul explicit (astfel de transferuri vor fi realizate numai cu acordul dumneavoastră ). 

Crearea de profil: autoromcamioane.ro nu creează profiluri ale clientilor. În cazul studiilor de marketing dezvoltate de autoromcamioane.ro, este solicitat acordul neechivoc al persoanelor vizate.
Exactitatea: autoromcamioane.ro are nevoie de sprijinul clienţilor săi în furnizarea datelor pentru realizarea serviciilor, însă exactitatea acestor date depinde de calitatea informaţiilor livrate de persoanele vizate şi/ sau de partenerii contractuali;
Identificarea: Pentru soluţionarea solicitărilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal adresate autoromcamioane.ro persoana vizată trebuie să facă dovada efectuării comenzii/comenzilor sau serviciilor;
Stocarea: autoromcamioane.ro stochează datele cu caracter personal pentru perioada necesară realizării scopurilor pentru care au fost colectate, respectiv pentru conformarea la prevederile legale în vigoare;
Securitatea: autoromcamioane.ro utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control, evaluare şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.
b. Politica prelucrării datelor cu caracter personal
În conformitate cu principiile Regulamentului şi a legislaţiei în vigoare, autoromcamioane.ro are obligaţia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care îi sunt furnizate.
c. Drepturile persoanei vizate În conformitate cu prevederile Regulamentului U.E. nr 679/2016, beneficiați de următoarele drepturi:

-Dreptul la informare și acces : presupune dreptul de a obține o confirmare de la operator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal precum și accesul la acestea ;

- Dreptul la rectificare: este dreptul de a obține corectarea datelor personale incomplete sau incorecte, fara intarzieri nejustificate ;

-Dreptul de opoziție: consta in dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale (cu excepțiile prevăzute de Regulament ) ;

-Dreptul la ștergerea datelor: este dreptul de a cere operatorului stergerea datelor colectate, atunci cand nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, în cazul retragerii consimtamantului - dacă nu mai există un alt temei legal, daca datele au fost prelucrate ilegal, ori daca șteregerea este impusa de o obligație legala; -Dreptul la restricționarea prelucrării: ca de exemplu în situația in care apreciați ca prelucrarea este ilegala, ori datele nu sunt exacte ;

-Dreptul la portabilitate: reprezinta dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat și de a solicita (acolo unde este posibil) transmiterea lor catre alt operator.

Mentionam de asemenea ca fata de aceste prelucrari ulterioare ale datelor cu caracter personal, benficiati de toater drepturile ce v-au fost prezentate, inclusiv de dreptul de a vă adresa cu solicitări operatorului ( respectiv S.C. AUTOROM S.R.L. responsabilului cu protecţia datelor cu caracter personal (la adresa de e-mail adjud@autoromcamioane.ro ), precum şi de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Magheru nr 28-30, Sector 1, Cod postal 010336, Bucureşti , tel. 031 8059211, adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro). d. Responsabilul cu protecţia datelor
În conformitate cu prevederile Regulamentului, autoromcamioane.ro a numit responsabilul cu protecţia datelor la nivelul organizaţiei şi oferă mai multe posibilităţi de comunicare şi informare referitoare la Regulament si la drepturile utilizatorilor in pagina de contact a site-ului.
e. Securitatea datelor cu caracter personal
În conformitate cu prevederile Regulamentului, autoromcamioane.ro depune eforturi constante, pe deoparte, pentru asigurarea unui nivel de securitate corespunzător şi reducerea/ eliminarea riscurilor care pot afecta datele cu caracter personal prelucrate şi, pe de altă parte, pentru menţinerea capacităţii de a asigura confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea şi rezistenţa continue ale sistemelor şi serviciilor de prelucrare.
f. Gestionarea riscurilor
În ceea ce priveşte riscurile, autoromcamioane.ro ţine seama în special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor, generate în special, în mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizată sau de accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate într-un alt mod.
g. Încălcarea securităţii datelor
Încălcarea securităţii datelor va fi comunicată de autoromcamioane.ro la adresa adjud@autoromcamioane.ro, în termenele stabilite de Regulament, fără întârzieri nejustificate, tuturor părţilor implicate aşa cum sunt acestea indicate de Regulament. Pentru mai multe detalii şi informaţii orice persoană interesată se poate adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, contact: Adresa: Bdul. Gral. Gh. Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucureşti; Web: www.dataprotection.ro.
Politica de securitate pentru protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică tuturor salariaţilor autoromcamioane.ro, precum şi tuturor structurilor centrale şi teritoriale ale autoromcamioane.ro.